Wie ben ik?

Ik ben Carlijn Zuidema en geboren en getogen in Hardenberg. Al vanaf 1999 ben ik werkzaam bij De Blauwe Shop, dus zo langzamerhand hoor ik bij het interieur. Nadat ik alle functies wel zo’n beetje heb vervuld, doe ik nu wat eigenlijk het allerleukste is binnen dit vak: klanten adviseren.

Geen dag en geen klant is hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier de winkel binnenstap.Er is niks leukers dan een klant met een goed gevoel en blij de winkel uit te zien gaan. Dit geeft me elke keer weer positieve energie!

Mijn kledingstijl:

Ik ben echt van de stoere outfits. Verder moet mijn outfit comfortabel zijn en ik houd van af en toe een beetje gek. Het liefst draag ik een grijze of zwarte jeans met een heerlijke trui en sneakers of een stoer laarsje. Maar ook een mooi aangesloten blouse of jasje vind ik top.

een blije klant, geeft me positieve energie