Wie ben ik?

Ik ben Lotte Kerssies en werk sinds 2011 bij De Blauwe Shop. Woon in De Krim, het dorp waar ik 27 jaar geleden geboren ben.

Je kunt me in de winkel vinden, waar ik je met veel plezier aan een nieuwe outfit help. Ook doe ik de inkoop voor het dames gedeelte van onze collectie. Hiervoor reis ik een paar keer per seizoen naar Amsterdam. Ik vind het super leuk om elke keer weer een mooie collectie samen te stellen. Een collectie waarin iedereen zijn eigen hart kan volgen, zijn eigen stijl kan dragen, dat maakt me blij. Dit alles maakt dat ik een leuke uitdagende baan heb.

Inspiratie voor toffe outfits haal ik uit tijdschriften en televisie. Daarnaast volg ik mode bloggers en van alles over mode op social media.

Mijn kledingstijl:

Stoer, vrouwelijk en ik volg de laatste trends. Het fijnst voel ik me in een zwarte/grijze jeans, maar vind het ook leuk om een rokje of jurkje te dragen met m’n stoere Dr. Martens.

Houd je hart erbij dan klopt alles