Wie ben ik?

Mijn naam is Tara Rigterink en ik ben 22 jaar oud. Sinds ongeveer een half jaar maak ik deel uit van het gezellige team van De Blauwe Shop in Hardenberg. Hier ben ik te vinden op de donderdagavonden en de zaterdagen. Deze baan combineer ik met mijn studie Leisure Management die ik volg in Leeuwarden.

Ik heb een passie voor mode. Mijn mode inspiratie haal ik vooral uit sociale media, waaronder Instagram. Mijn outfit varieert elke dag enorm. De ene dag draag ik een comfy outfit bestaande uit een sweater, een jeans en sneakers. Terwijl ik de volgende dag een jurkje draag met een paar leuke over the knee laarzen. Ik vind het vooral belangrijk dat kleding lekker zit en bij je past.

Het mooiste aan mijn werk bij De Blauwe Shop is het contact dat je hebt met de klanten. Het geeft een goed gevoel als de klant blij en tevreden de winkel verlaat.

“Life is too short to wear boring clothes”